Fanii serialelor cu narcotraficanţi vor avea parte de o surpriză foarte plăcută în această vară! Netflix confirmă că are în lucru o continuare a serialului El Chapo, bazată pe povestea reală a partenerului său de infracţiuni, temutul El Slano.

elchapo_elslano.jpg

"Toată lumea ştie de El Chapo, unii chiar au lăcrimat când a fost prins, dar mult mai puţini fani cunosc istoria învăluită în fum a asociatului său, El Slano, care împreună cu bandiţii El Pito şi La Boya Dulce a terorizat regiunea Sinaloa, cunoscută ca 'Ardealul Mexicului'", spune Bob Tănase, scenarist Netflix.

"Cel mai alunecos şi mai unsuros dintre capii cartelurilor. Un adevărat porc, dacă mă întrebaţi pe mine. Aş fi fost foarte satisfăcut să bag cuţitul în el", a comentat Gheo Wilson, fost agent DEA care a petrecut ani de zile în căutarea maleficului El Slano.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 19.05.2020 15:38 Monden

National Cinematografic