Veşti proaste pentru primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă! Acesta riscă o amendă usturătoare după ce, de pe podul care traversează Parcul Titan, mai mulţi cetăţeni l-au filmat în timp ce dădea la pedale în parc, prin tufişuri.

negoitaparccalare.jpeg
"E stipulată undeva în lege chestia asta, cred că se cheamă zădărnicirea bolilor venerice sau aşa ceva. Acum, noi nu-l bănuim pe domnul primar Raul Negoiţă că ar face un asemenea gest cu intenţie, dumnealui e un om cu o înaltă cultură şi simţul răspunderii, dar ştiţi cum e - suntem obligaţi să investigăm", spune Marcel, agent de poliţie.

"Ştiu cum e... intri în parc, vezi pista goală, nu te poţi abţine să nu călăreşti un pic! Dar însuşi domnul primar Marian Negoiţă a recunoscut că, în aceeaşi zi, ba chiar în acelaşi parc, a dat la raţe. Ar putea fi o simplă coincidenţă, dar ar putea fi şi un simptom", spune Grigore Ţulea, epidemiolog.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 21.04.2020 13:30 Monden

National Cinematografic