România devine o țară din ce în ce mai izolată. După excluderea de la Eurovision, țara noastră nu va avea dreptul să participe nici la Înviere, după ce Ierusalimul a anunțat că Biserica Ortodoxă Română are datorii de zeci de milioane de euro. Patriarhul n-a comentat public anunțul, pentru că este prea dărâmat de gândul că va pierde atât de mulți bani din cauză că nu va ține Învierea.

patriarh_suparat_exclus_inviere.jpg
Solidari cu frații lor ca-ntotdeauna, moldovenii ne-au invitat să ținem Învierea alături de ei, dar Patriarhul Daniel i-a transmis omologului său din Republica Moldova că refuză oferta, pentru că nu vrea să-i afecteze veniturile obținute de pe urma slujbelor de Înviere. În plus, crede Patriarhul, Republica Moldova este o țară mult prea mică pentru a scoate de acolo banii cu care sunt obișnuiți preoții români.

Desigur, există și români care se bucură că am fost excluși de la Înviere. Printre aceștia, cel mai intens s-a bucurat Mihai Trăistariu, care a participat și el la concursul în care s-a stabilit cine învie de Paști, dar l-a pierdut. ”Când mă gândesc că eram dispus să cheltui peste 100.000 de euro pentru show-ul de Înviere dacă aș fi câștigat, nu pot decât să mă bucur că Universul lucrează pentru mine”, a spus Trăistariu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 29.04.2016 03:13 Monden

National Cinematografic