După Eurovision, România a fost exclusă și de la Înviere! BOR are datorii imense la Ierusalim

România devine o țară din ce în ce mai izolată. După excluderea de la Eurovision, țara noastră nu va avea dreptul să participe nici la Înviere, după ce Ierusalimul a anunțat că Biserica Ortodoxă Română are datorii de zeci de milioane de euro. Patriarhul n-a comentat public anunțul, pentru că este prea dărâmat de gândul că va pierde atât de mulți bani din cauză că nu va ține Învierea.

Solidari cu frații lor ca-ntotdeauna, moldovenii ne-au invitat să ținem Învierea alături de ei, dar Patriarhul Daniel i-a transmis omologului său din Republica Moldova că refuză oferta, pentru că nu vrea să-i afecteze veniturile obținute de pe urma slujbelor de Înviere. În plus, crede Patriarhul, Republica Moldova este o țară mult prea mică pentru a scoate de acolo banii cu care sunt obișnuiți preoții români.

Desigur, există și români care se bucură că am fost excluși de la Înviere. Printre aceștia, cel mai intens s-a bucurat Mihai Trăistariu, care a participat și el la concursul în care s-a stabilit cine învie de Paști, dar l-a pierdut. ”Când mă gândesc că eram dispus să cheltui peste 100.000 de euro pentru show-ul de Înviere dacă aș fi câștigat, nu pot decât să mă bucur că Universul lucrează pentru mine”, a spus Trăistariu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 aprilie 2016 01:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult