După Gusturi Româneşti, Mega Image dă cu adevărat lovitura! S-a deschis raionul Gusturi Jamaicane

Într-un gest curajos, lanţul Mega Image a decis să îşi extindă gama de produse proprii! Reprezentanţii companiei au anunţat recent lansarea colecţiei “Gusturi Jamaicane”, despre care spun că “va fi foarte apreciată mai ales de tineri, dar şi de alte categorii de consumatori care vor să mai uite de griji, să-şi recapete inspiraţia şi să compună muzică interesantă.”

“Produsele din gama Gusturi Jamaicane vor putea fi recunoscute uşor graţie logoului care reprezintă ceva ce pare a fi o frunză, frate, dar pe bune că nu e! E o… un… logo mai profund, trebuie să-l înţelegi, man, trebuie să… Despre ce vorbeam?”, a afirmat, chicotind cu jovialitate, un casier vizibil relaxat.

Printre cele mai căutate produse din noua colecţie exotică se numără singura carne de mici care e verzuie fără să fie alterată, care “face orice grătar să pară o revelaţie şi orice picnic o experienţă iniţiatică”, dar şi mai multe sortimente de zacuscă: picantă, cu vinete, indica, sativa şi chiar cu ciuperci.

În plus, spun reprezentanţii lanţului de supermarketuri, noua colecţie îi va ţine pe clienţi în magazin mai mult timp: “Studiile de piaţă arată că aceştia capătă o poftă teribilă de mâncare, devenind în acelaşi timp absolut fascinaţi de culoarea şi textura tuturor celorlalte produse de pe rafturi.”

Scris de Vasile
7 februarie 2015 12:02

Alte articole

Vezi mai mult