După hitul 118.932, Cristi Minculescu va înregistra un audiobook cu toată cartea de telefon!

Apariţie editorială de senzaţie! Mâine se lansează la librăriile Cărtureşti din întreaga ţară noua carte de telefon care, pentru prima dată, apare exclusiv pe CD, în format audiobook. Ideea a aparţinut editurii „Cartea de Telefon Românească”, care a apelat la legendarul vocalist al formaţiei Iris, Cristi Minculescu pentru a înregistra acest audiobook.

Editorul declară că a fost inspirat de succesul extraordinar al hitului „118 932”. „Cristi Minculescu are un fel aparte de a citi numerele de telefon care le conferă tâlcuri noi, care te pune pe gânduri. După ce îl auzi, pur şi simplu îţi vine să pui mâna pe telefon şi să suni la întâmplare.”

Cititorii din generaţia tânără spun că până acum nu au avut ocazia decât să răsfoiască cărţi de telefon la bibliotecă sau pe la bunici, dar abia aşteaptă versiunea audiobook. Pentru cei care nu mai au răbdare până la lansarea oficială, de pe site-ul editurii se poate descărca un fragment din audiobook conţinând numerele de la 631.00.01 până la 631.99.99, care cu siguranţă îi va convinge pe iubitorii lecturii să cumpere versiunea integrală.

Pe acelaşi subiect:
Trupa Iris se desparte din cauză că ultimul album Whitesnake a fost foarte slab!

Scris de TNR
2 aprilie 2012 05:04

Alte articole

Vezi mai mult