După inaugurarea patinoarului uriaş, Ţiriac şi-a chemat prietenii să împuşte pinguini pe el

Nu degeaba a construit un patinoar imens pe domeniile sale de la Otopeni! Deşi mulţi au presupus că vrea doar să încurajeze sportul în rândul tinerilor şi să dea un suflu nou hocheiului bucureştean, magnatul Ion Ţiriac intenţionează, înainte de toate, să-şi satisfacă un vis din copilărie: o vânătoare cinstită de pinguini.

“Păsările sunt aduse de la Polul Sud, unde e plin de pinguini, iar carnea va fi donată azilului de bătrâni ‘Emil Racoviţă’. Înainte de vânătoare, aceştia vor beneficia de hamsii congelate din belşug şi cea mai bună îngrijire”, a asigurat Ţiriac, căutând pe peretele cu trofee un loc liber pentru capul celui mai fioros pinguin.

Potrivit unor surse din grupul Bilderberg, Ţiriac şi prietenii săi afacerişti vor împuşca primii pinguini imperiali, pinguini Humboldt şi pinguini Linux pe gheaţa patinoarului abia în ianuarie, după tradiţionala hăituială de la Balc.

În plus, pentru evitarea producerii de accidente, accesul în frac va fi interzis pe toată suprafaţa patinoarului din Otopeni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
14 decembrie 2016 17:16
Citește mai mult despre: Balc mistreti patinoar pinguini tiriac vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult