Spoiler după spoiler! După ce HBO Spania a dat cu o săptămână mai devreme un episod Game of Thrones, iată că e rândul Pornhub s-o comită: binecunoscutul site de divertisment a difuzat câteva înregistrări din ședința Sinodului BOR privind judecarea câtorva sute de preoți homosexuali, care au fost prinși făcând sex cu diverși bărbați și minori în ultimele săptămâni.sinod_bor_pronhub.jpg

Încadrate la categorii diverse, pentru că Biserica e primitoare cu toți homosexualii, clipurile au deja zeci de mii de vizualizări, ceea ce a atras furia Patriarhului. Acesta vrea drepturi de autor pentru filmulețe, care urmau să fie difuzate în rețeaua exclusivistă a amatorilor de sex gay cu preoți, sex gay cu aur, sex gay cu minori prin biserici, sau de clipuri cu preoți romantici, women-friendly.

Ca la majoritatea clipurilor din Pornhub, utilizatorii sar la scenele fierbinți, în care preoții acuzați de homosexualitate și/sau pedofilie primesc sentința, în fața casting-couch-ului sinodal, în timp ce colegii organizează un gang-bang apostolic.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 17.08.2017 10:34 Monden

National Cinematografic