Spoiler după spoiler! După ce HBO Spania a dat cu o săptămână mai devreme un episod Game of Thrones, iată că e rândul Pornhub s-o comită: binecunoscutul site de divertisment a difuzat câteva înregistrări din ședința Sinodului BOR privind judecarea câtorva sute de preoți homosexuali, care au fost prinși făcând sex cu diverși bărbați și minori în ultimele săptămâni.sinod_bor_pronhub.jpg

Încadrate la categorii diverse, pentru că Biserica e primitoare cu toți homosexualii, clipurile au deja zeci de mii de vizualizări, ceea ce a atras furia Patriarhului. Acesta vrea drepturi de autor pentru filmulețe, care urmau să fie difuzate în rețeaua exclusivistă a amatorilor de sex gay cu preoți, sex gay cu aur, sex gay cu minori prin biserici, sau de clipuri cu preoți romantici, women-friendly.

Ca la majoritatea clipurilor din Pornhub, utilizatorii sar la scenele fierbinți, în care preoții acuzați de homosexualitate și/sau pedofilie primesc sentința, în fața casting-couch-ului sinodal, în timp ce colegii organizează un gang-bang apostolic.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Thursday, 17.08.2017 10:34 Monden

National Cinematografic