După întâlnirea Iohannis-Sorinel Puştiu, românii se bat cu crose de golf pe manele

Preşedintele Iohannis arată încă o dată că e un adevărat influencer, un model de urmat pentru milioane de români! Dacă promovarea golfului de către preşedinte a făcut ca mulţi conaţionali să adopte imediat crosa de golf ca instrument preferat de bătaie, fotografia lui Iohannis cu Sorinel Puştiu i-a convins pe români să asculte şi manele în timp ce se bat cu crose de golf.

„În prezent, în toate marile oraşe au loc încăierări grandioase cu crose de golf, pe ritmurile unor piese nemuritoare, ca ‘Stau ca vulturul pe stâncă’ sau ‘Eu fac bani şi-n Himalaya’. Încă o dovadă că preşedintele Iohannis e un adevărat trendsetter, un sex simbol, un role-model, ce vreţi voi, mânca-v-aş”, spune Geanineta Cocârţ, vloggeriţă de lifestyle.

„E adevărat, domnu’ Klaus mi-a schimbat viaţa. Înainte mă băteam cu bâta de baseball pe muzică rap. Era OK, da’ simţeam că lipseşte ceva… mă simţeam inautentic, neadaptat contextului local, cred”, spune Barosu, interlop din Rahova. „De când am descoperit crosa şi maneaua, viaţa mea e pe un făgaş nou! Da’ tot nu mă vaccinez.”

Scris de Vasile
24 septembrie 2021 12:44
Citește mai mult despre: golf iohannis manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult