După ce vineri seara a jignit aiurea o concurentă de 14 ani de la ”Românii au talent”, spunându-i că e grasă, Mihaela Rădulescu a simțit nevoia să fie penibilă încă o dată. De data asta, însă, a trecut la un nivel superior și a jignit-o pe Andreea Esca, în momentul în care s-au întîlnit întâmplător pe holurile ProTV.

mihaela_radulescu_centura_pret.jpg ”Andreea, mi se pare mie, sau tu ești cam mică de înălțime?”, a abordat-o direct Mihaela Rădulescu pe Andreea Esca. ”A, nu, nu ești mică, ești de-a dreptul pitică, iar asta te face să pari grasă! Nu se poate să lucrezi în televiziune cu înălțimea asta. Dacă data viitoare când ne mai întâlnim nu te văd cu 5 centimetri mai înaltă, cariera ta în televiziune s-a încheiat. Îți garantez eu asta!”

După tirada de jigniri, care pe Andreea Esca a lăsat-o înmărmurită, Mihaela Rădulescu a început să se tăvălească pe jos, prin făina pe care tot ea o aruncase pe jos, după care a plecat iritată. Din inerție, însă, s-a jignit singură când a trecut prin fața unei oglinzi: ”Hoașcă bătrână, ce te uiți așa? Dispari din fața mea, hoanghino! Eu sunt Mihaela Rădulescu, iar tu ești un nimeni!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 15.03.2015 15:24 Monden

National Cinematografic