După legiferarea temelor, şi bărbaţii cer să nu fie ţinuţi mai mult de două ore la shopping

La scurt timp după limitarea, prin lege, a temelor pentru elevi la maximum 2 ore, bărbaţi din întreaga ţară îşi cer şi ei drepturile! Aceştia au iniţiat o petiţie prin care cer restrângerea, în mod similar, a timpului alocat însoţirii partenerei în mall.

“Săptămâna asta am mers cu soţia la cumpărături de 8 ori, în total cred că au fost vreo 22 de ore. Aproape o zi întreagă de bătut magazinele, în mirosul ăla înecăcios de parfum, pentru ce? Pentru o pereche de cizme”, se plânge Jean Tomescu, bărbat. “Noi am fost o generaţie de sacrificiu, dar nu vreau ca urmaşii noştri să treacă prin aceleaşi chinuri. De aceea am semnat această petiţie şi sper ca noul Parlament să ţină cont de ea.”

“Suntem pe o cale greşită cu această abordare, de a purcede la sesiuni nesfârşite de shopping care nu fac altceva decât să le tocească bărbaţilor nervii şi să destrame cuplurile înainte de vreme”, a afirmat Dumitru Mircea, alt bărbat. “2 ore de cumpărături ar trebui să fie suficiente pentru toată lumea, cu pauze de ţigară şi niciodată în weekend sau când e meci.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 decembrie 2016 02:12
Citește mai mult despre: barbati femei shopping teme

Alte articole

Vezi mai mult