Sătui de banalul masaj şi beneficiile lui limitate, bărbaţii generoşi din Capitală se orientează spre distracţii noi! Tot mai multe saloane din centrul istoric au început să ofere, pe lângă masajul erotic, şi băi de nămol erotice, împachetări cu parafină erotice sau chiar şi kinetoterapie erotică.

salon_namol_erotic.jpg
"Băile de nămol erotice fac minuni pentru reumatismul organului genital, mai ales dacă după ungerea zonei cu nămol erotic o clătim bine cu apă sărată erotică de la Amara", spune dr. Mişu Terente, sexolog la Institutul "Ana Aslan".

"Eu unul am ales kinetoterapia erotică, sunt o serie întreagă de exerciţii pentru zona inghinală. La sfârşit, o domnişoară atrăgătoare m-a uns cu Ben-Gay folosindu-şi sânii. E obositor, dar o săptămână nu m-a mai durut nimic, nici măcar când am stat în curent.", spune un client al saloanelor erotice.

"Mai nasol e dacă te prinde nevasta că vii acasă cu chiloţii mirosind a sulf", comentează un bărbat din Sectorul 4.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 22.10.2019 19:37 Monden

National Cinematografic