După mitingul PSD, Firea aprobă încă un eveniment odios în Piața Victoriei: un concert Justin Bieber

Imaginația Gabrielei Firea este fără limite, dar din păcate nu în sens pozitiv. După ce-a aprobat mitingul odios al pesediștilor din Piața Victoriei, acum a dat undă verde pentru un alt eveniment care n-ar trebui să existe: un concert Justin Bieber.

”Dacă v-au deranjat pesediștii veniți la miting, o să fiți de-a dreptul oripilați când îi veți vedea pe fanii lui Justin Bieber”, avertizează reputatul sociolog Decebal Popescu.

”Ca să nu mai zic de prezența lui Justin Bieber pe scena din Piața Victoriei. Dragnea cu discursul lui de la mitingul pesedist va suna ca un susur de izvor cu apă cristalină pe lângă muzica lui Justin Bieber.”

Un aspect important este că accesul la concert va fi gratuit, pentru că Firea n-a avut și nu are o problemă în a cheltui banii bucureștenilor pe astfel de eveniment. De asemenea, Firea e convinsă că va alunga prin acest concert și protestatarii anti-pesediști din Piața Victoriei. ”Ceea ce nu e exclus”, spune Decebal Popescu, ”pentru că Justin Bieber va pângări practic Piața Victoriei și oricui îi va fi greu să se mai asocieze cu un astfel de loc.”

Scris de Calin
22 iunie 2018 16:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult