După moartea prințului Philip, regina îl va trimite pe Charles să ducă gunoiul

Prințul Charles are în sfârșit ocazia să-i demonstreze reginei că este pregătit să devină într-o zi regele Angliei. Trecerea în neființă a prințului Philip a creat un vid în rutina Palatului Buckingham: regina nu mai are pe cine trimite cu gunoiul. Și exact această sarcină o va prelua prințul Charles.

Apropiații prințului Charles spun că acesta s-ar fi opus inițial preluării datoriei de a duce gunoiul reginei, invocând că deja duce gunoiul pentru partenera sa de viață, dar în cele din urmă a fost convins de consilieri că dusul gunoiului reginei este metoda cea mai eficientă prin care va putea ajunge la un moment dat pe tronul Angliei.

„Charles trebuie să realizeze că e, totuși, un prinț cu o anumită vârstă, că nu mai are 50 de ani, ca să privească viitorul cu încredere. Trebuie să accepte să ducă gunoiul și în dinți, chiar nu e cazul să facă nazuri. Chiar dacă probabil îl va îngropa regina și el, e de datoria lui să încerce“, apreciază reputatul specialist în case regale Pierre de Cebal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 aprilie 2021 06:05
Citește mai mult despre: printul charles

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult