După Moş Nicolae, românii îl aşteaptă pe Moş Chewbacca, să le pună în ghete bilete la noul Star Wars

Sărbătoarea de Moș Chewbacca se ține încă din negura timpurilor, din secolul trecut. Copiii, dar și adulții, pun la ieșire din Millennium Falcon, lângă rampă, ghetuțele și așteaptă să vină noaptea Moș Chewbacca cu bunătățuri. În seara aceasta porgul poate fi lăsat liber că nu mușcă wookie, ci doar corelienii răi și trupele imperiale.

Totodată, întreaga casă este decorată de români pentru întâmpinarea sărbătorii. Orice cutie cilindrică cu capac, cum ar fi un coș de rufe, poate fi decorată cu un capac de bere, o antenă și niște vopsea și facem astfel un R2D2, păstrătorul de planuri secrete, un alt personaj din mitologia Star Wars. Mingile din casă trebuie vopsite în culorile oficiale, alb și portocaliu, ca să-l reprezinte pe BB-8, cea mai simpatică bilă electronică din tot universul Star Wars.

În ultima vreme Moș Chewbacca vine anual în România, în preajma sărbătorilor, cu ocazia câte unui film nou din franciza Star Wars. În filmul de anul acesta „Star Wars – Ultimii Jedi” există eroi pozitivi, cavaleri Jedi, monștri răi, iar Moș Chewbacca este alături de toți să-i îndrume și să-i ajute cu sfaturile sale pline de înțelepciune, câteodată de neînțeles pentru cei cu mintea mai slabă.

8 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: Chewbacca Sarbatori Star Wars

Alte articole

Vezi mai mult