După motocicletă, Șoșoacă s-a urcat și pe alpaca polițistului Godină

Campania electorală a Dianei Șoșoacă s-a încins. După ce s-a filmat călare pe un cal și apoi pe o motocicletă de la un polițist de la Rutieră, Șoșoacă a publicat pe Tik Tok un fimuleț în care se vede cum merge călare pe Pablo, alpaca lui Marian Godină.

Surse din anturajul lui Șoșoacă spun că senatoarea era în campanie la Brașov și din păcate a murit calul sub ea, pentru că i s-a frânt spinarea sub greutatea bașoaldei. De aceea, Șoșo a trebuit să găsească o soluție de criză, dar nimeni n-a vrut să-i împrumute calul, de frică să nu-l omoare grasa naționalistă. În lipsă de altceva, Șoșo s-a suit pe alpaca lui Godină.

Nu e clar dacă Marian Godină i-ar fi permis de bunăvoie Dianei Șoșoacă să încalece pe alpaca, sau e încă un caz în care polițiștii români îngenunchează în fața unor indivizi care intimidează. Călare pe alpaca, Șoșoacă și-a reluat discursul naționalist, prin care le-a promis românilor că se va reveni la o viață mai ecologică, iar elevii vor participa obligatoriu la cursuri de călărie, pentru că țara asta are nevoie de luptători viteji.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 mai 2024 18:00
Citește mai mult despre: alpaca Godină Șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult