După Nadia, şi Cătălin Botezatu scandalizează opinia publică promovând margarina printre tineri

“Mi-a îmbunătăţit viaţa amoroasă!” “Alunecă de zici că-i unt!” Astfel sună recentele afirmaţii ale cunoscutului designer heterosexual Cătălin Botezatu despre un controversat brand de margarină, la doar câteva zile după ce şi Nadia Comăneci a fost aspru criticată pentru atitudinea ei faţă de produsul considerat nesănătos şi chiar periculos.

Cu toate acestea, Botezatu a revenit repede asupra declaraţiillor sale după ce i s-a explicat că majoritatea tinerilor, care nu sunt designeri heterosexuali, folosesc margarina pe pâine ca bază pentru sandvişuri. “Ah, se mănâncă? Despre asta era vorba?”, a exclamat creatorul de modă. “Da, probabil că are chimicale şi nu-i foarte sănătoasă. Nu, n-aş mânca aşa ceva, cum doamne iartă-mă să mănânc ceva care se foloseşte la… ştiţi voi, la creat modă.”

Referitor la scandalul în care este implicată Nadia Comăneci, Botezatu îndeamnă la prudenţă: “Să nu ne grăbim să judecăm. Nici ea n-a specificat că margarina trebuie consumată ca aliment. Adică, a zis că e o substanţă bună şi utilă, asemănătoare cu alifia şi vaselina, dar nu cred că a pomenit ceva de mâncare.”

„Am văzut eu că Nadia are trăsături mai masculine, dar nu m-aş fi gândit că şi ea e designer vestimentar”, a menţionat creatorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
29 iunie 2013 22:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult