Cât ghinion! Planetele s-au aliniat iarăși greșit pentru Mircea Cărtărescu. După ce n-a fost băgat în seamă la premiul Nobel și a ratat prezența la toate categoriile de la Globurile de aur, eternul favorit român a aflat cu stupoare că nu e nici în cursa pentru vreun premiu Oscar.

mircea_cartarescu_trist copy.jpg ”Normal că sunt dezamăgit”, a răbufnit Mircea Cărtărescu. ”Pentru că în loc să se vorbească despre mine, toată lumea vorbește de Levente Molnar care, îmi pare rău s-o spun, nici măcar nu e român, ci ungur. Le doresc celor care au fcut nominalizările să-mi citească Solenoid-ul și să moară în chinuri. Asta merită!”

Mircea Cărtărescu pare resemnat și în privința premiilor de la Cannes, unde consideră că nu are nici o șansă să ia vreun premiu. Cărtărescu a primit, totuși, și o veste bună. ProTV i-a făcut o ofertă, pentru înlocuirea emisiunii ”Omul care aduce cartea”. Dacă acceptă oferta, emisiunea se va numi ”Omul care nu ia Nobelul” și va intra în grila de primăvară a ProTV-ului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 15.01.2016 14:00 Monden

National Cinematografic