După o noapte de beţie, un bărbat a devenit vegan! E deja la al treilea borcan de murături

După o beţie monstru, foarte mulţi români devin vegani! Ipoteza exotică e confirmată de cazul unui bărbat de 31 de ani din Găeşti, care şi-a schimbat total lifestyle-ul în această dimineaţă. Potrivit apropiaţilor, de când s-a trezit cu capul bubuind, gura uscată şi o greaţă de zile mari, Onufrie Rîuleţ nu numai că a hotărât să mănânce doar vegetale: mai mult, s-a limitat strict la vegetale murate.

“Vorbim aici despre o formă extremă de veganism, adoptată mai ales de bărbaţii care se trezesc cu ochii injectaţi şi îşi sună colegii că întârzie la muncă”, spune un nutriţionist. “Spre deosebire de raw-vegani, care consumă verdeţurile crude, oamenii aceştia refuză orice legumă care nu a stat în prealabil în saramură. Domnul Rîuleţ, de exemplu, a înfulecat deja două borcane de castraveţi şi s-a apucat de cel cu gogonele!”

Deşi au aplaudat dorinţa bărbatului de a duce o viaţă mai sănătoasă, specialiştii în alimentaţie l-au atenţionat că un regim bazat pe murături nu e cel mai indicat, din cauza conţinutului ridicat de sare al acestora. Din păcate, spune familia Rîuleţ, Onufrie a ignorat avertismentul experţilor pentru că se culcase la loc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
21 ianuarie 2016 08:50
Citește mai mult despre: betie legume lifestyle mahmureala muraturi vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult