Pe internet circulă un video cu un idiot român care s-a dus la Kaufland-ul din Odorheiul Secuiesc să-și cumpere mici, dar puțină lume știe că acel individ este un monument de prostie, cu antecedente serioase în acest domeniu.

mici_kaufland_secuime.jpg ”Prostul s-a dus la Kaufland și a insinuat că a fost înjurat de vânzătoare pentru că a vorbit în română, deși așa ceva nu s-a întâmplat. A mai și tăiat din filmuleț, ca să pară că e așa cum spune el. E un idiot disperat să facă pe victima, ca dovadă că a urcat pe YouTube și filmulețe cu el cerând mici în română în Budapesta sau în Viena”, explică reputatul analist media Decebal Popescu.

Și cum prostia este contagioasă, cei de la România TV, dar și alți tâmpiți, au dat știrea că un român a fost refuzat în Secuime pentru că nu vorbea maghiara. ”Și, bineînțeles, asta a umflat patriotismul în nevertebratele care se informează din astfel de surse, așa că România stă acum pe un butoi cu prostie”, avertizează Decebal Popescu.

Subiectul i-a atras atenția și drojdierului nea Costel care, după ce-a văzut că idiotul de la Kaufland n-a fost înjurat de vânzătoare, a ținut să remedieze situația și să-l înjure el. ”Dă-te-n p… mea!”, i-a transmis nea Costel idiotului român de la Kaufland.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 01.09.2017 12:15 Monden

National Cinematografic