După “Partidele bagă bani în presă”, Recorder pregăteşte ancheta “Nea Costel cam bea”

Investigație de amploare desfășurată de Recorder, jurnaliști sub acoperire l-au monitorizat câteva săptămâni pe Nea Costel, drojdier, pe care îl suspectau că le cam bea. Deghizați în chelneri, simpli trecători sau chiar drojdieri, reporterii de la Recorder susțin că au dovezi irefutabile că Nea Costel se dedă la consum de băutură.

Cei de la Recorder spun că au început să aibă suspiciuni după câteva discursuri și reacții la cald ale lui Nea Costel, care ar indica o anumită aplecare a lui Nea Costel pentru distilate și fermentate. Reporterii promit dezvăluiri cutremurătoare despre cât a băut Nea Costel la viața lui: ”Nici nu bănuiți cine e acest om în realitate și mai ales cât bea”.

Reacția lui Nea Costel față de investigația Recorder nu a întârziat: ”Dă-vă-n p… mea de jurnaliști! De ce n-ați spus că mă investigați? Puteați să dați și voi o bere și vă declaram tot”, ar fi spus sincerul drojdier. Nea Costel e indignat că reporterii l-au filat, dar spune că probabil sute de ore de filmare îl arată exclusiv odihnindu-se pe o bancă în fața terasei Valencia, unde își face veacul în ultimul timp.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 septembrie 2022 17:40
Citește mai mult despre: drojdier investigație nea Costel recorder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult