Uniunea Europeană e pusă serios pe economii! Nu doar produsele de unică folosinţă din plastic sunt vizate de noile directive, ci şi cele din silicon. O nouă lege pe care o pregăteşte Parlamentul European prevede ca, începând cu anul 2020, implanturile de sâni să fie executate doar din materiale ecologice, precum lemnul, pâsla sau cartonul presat.

implanturi_de_lemn.jpg
"Pe de o parte, ţ*ţele de lemn sunt clar mai ferme şi mai durabile decât alea de silicon, dar trebuie să ne aşteptăm la o creştere a numărului accidentelor. Mai mult de lucru pentru dentişti, presupun că şi asta ajută la economie...", spune Marcel, autoproclamat specialist în sâni.

"Mi se pare de bun augur această revenire la materialele tradiţionale. La noi nu prea era lemn, dar bunica avea implanturi de chirpici şi era considerată cea mai sexy din judeţ", adaugă Nicu, cetăţean preocupat.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 14.08.2019 18:51 Monden

National Cinematografic