După rachete nucleare, Coreea de Nord testează o armă și mai periculoasă: lansatorul de invitații la nunți

Amenințarea regimului din Coreea de Nord tocmai a atins cele mai înalte cote din istorie! Kim Jong-un a sfidat încă o dată avertismentele internaționale și a anunțat începerea testelor pentru ceea ce ar putea deveni cea mai periculoasă armă din istoria umanității, lansatorul de invitații la nunți.

”Vom putea lansa invitații la nunți în orice punct al planetei, nimeni nu va fi în siguranță”, a amenințat liderul nord-coreean. ”Inamicii noștri nu au nici o șansă! Nimeni nu va putea să răspundă atacurilor noastre, pentru că toți, dar absolut toți soldații și generalii țărilor inamice vor fi la nunți. Victoria noastră va fi totală!”

Temuta armă poate distruge psihic o țară de mărimea Franței în mai puțin de 2 ore, avertizează analiștii militari. Și, din păcate, informațiile obținute de serviciile secrete confirmă cele mai negre scenarii. ”Nord-coreeni pregătesc pentru lansator o variantă de invitații la nunți de-a dreptul abominabile, cu strigare, dansul pinguinului și multă muzică populară”, a avertizat un înalt oficial CIA.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 august 2017 11:31
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Kim Jong Un nunti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult