După sclifoselile de Valentine’s, mii de bărbaţi se dreg azi în cele mai ordinare cârciumi

Zeci de mii de bărbaţi încearcă astăzi să se dreagă în cele mai murdare şi rău-famate cârciumi, după ce ieri au fost siluiţi de femei cu fel de fel de manevre siropoase, prilejuite de Valentine’s Day, sau cea mai grea zi din viaţa bărbaţilor.

„Am venit de dimineaţă, m-am învoit. Vine şi şeful, oricum, pentru că şi el e în aceeaşi situaţie. O să bem numai rachiu de pufoaică, mi s-a acrit, frăţioare, de bombonici cu lichior de piersicuţă şi mai ştiu eu ce mi-a dat prietena aseară, de Valentine’s”, susţine Decebal Popescu, una din victimele Zilei Chinuiţilor.

Alături de drojdierii de categoria grea, într-un fum dens de mahoarcă, bărbaţii susţin că nu vor ieşi din speluncile ordinare până luni dimineaţă şi nici nu au de gând să se spele. Aceştia speră că mediul împuţit le va şterge de pe haine şi din păr mirosul de fum de lumânare parfumată, de la care le e rău.

„M-a înebunit, oameni buni, numai în baie cu spumă, cu săpunuri de lavanda, cu răţuşcă roz, m-a adus în ultimul hal, uitaţi-vă la mine, am cravata asortată cu pantofii. Am şosete mov, pentru numele lui Dumnezeu!”, a mai declarat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult