După silicoane şi botox, Bianca Drăguşanu plusează: „Am nevoie de o nouă operaţie! Îmi pun şi penis”

Bianca Drăguşanu pare că s-a plictisit de modul în care arată. Şi, pentru că a experimentat mai toate tipurile de operaţii estetice, vedeta TV a luat o decizie interesantă: vrea să îşi pună penis. Bianca nu va renunţa însă la dotările feminine, ea luând decizia ca penisul să fie detaşabil, ca să-l poată folosi doar când simte nevoia.

„Chirurgul m-a avertizat că deja am o proporţie de plastic în corp suficientă, mi-a spus că nu e cazul să mai înlocuiesc vreo parte a corpului meu cu plastic. Aşa că singura variantă este să adaug părţi noi, iar penisul mi se pare, de departe, cea mai bună alegere. Idee mai bună nu există, adică aleg ceva ce îmi place foarte mult şi nu am”, a povestit Bianca.

Ea spune că încă nu a ales dimensiunea penisului, însă a promis că va fi unul mai mic decât al iubitului ei, Victor Slav. „Victor să stea liniştit, tot penisul lui va rămâne numărul unu pentru mine. Numai că uneori el e plecat şi e bine să ai un penis la îndemână, cu care să-ţi faci treaba, nu cred că i-ar conveni să împrumut un penis de la un alt bărbat. E mai bine să îl am pe al meu.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
4 iunie 2013 10:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult