După succesul filmului Mario, românii vor să ecranizeze jocul Șotron

Filmul Mario are un succes teribil la box-office-ul din Statele Unite iar acest lucru a dat de gândit autorilor de film români, care domină vânzările la cinema de-aici cu filmele lor originale. Cei mai puternici oameni din industrie, BroMania, Micutzu și Tudor Giurgiu au pus la cale deja un scenariu pentru ecranizarea jocului Șotron.

Evident, acesta nu a va fi o copie a filmelor americane și nici nu va fi cu avort, handicapați și comunism, ca să ia premii unde se aplaudă asta. Se vorbește de o distribuție tânără, un scenariu antrenant, cu multe înjurături în el și cu sunet normal de film, nu varianta de Cannes unde oamenii vorbesc de parcă au prune-n gură.

Cinefilii estimează că filmul va avea un mega-succes în cinematografe, va fi primul la streaming pe Netflix și probabil îl va enerva profund pe Cristian Tudor Popescu, acesta urmând a declara că este un film mult mai prost decât „Osânda” cu Amza Pellea, la care chiar a râs. Evident, în baza încasărilor se va decide dacă se va face și sequelul „Elastic”, un film destinat mai mult femeilor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 aprilie 2023 17:33
Citește mai mult despre: filme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult