După Tarom, și Poșta Română se modernizează: a închiriat două poștalioane și șase cai pursânge

Inspirați de Tarom, șefii de la Poșta Română au cerut și obținut și ei o sumă de bani cu care să se modernizeze. Astfel, Poșta Română se poate lăuda acum cu două poștalioane noi, dar și cu șase cai pursânge, închiriați pentru următorii 10 ani, pentru doar 7 milioane de euro.
 
”Se poate spune, fără exagerare, că Poșta Română a intrat în secolul XIX”, exultă șeful Poștei. ”Cu aceste noi achiziții credem că putem ajunge să livrăm un plic din Satu Mare în Mangalia în mai puțin de 14 zile. Mai avem nevoie doar să creștem numărul de iesle cu fân de pe traseu și ne putem apuca de treabă.”
 
Birjarii Poștei Române sunt singurii nemulțumiți. ”Suntem fericiți că vom lucra pe poștalioane noi, dar am fi preferat și o mărire de salariu. Suntem probabil singurii angajați ai statului care nu suntem incluși în noua grilă a salarizării”, se plâng aceștia. ”E ca și cum nobila noastră meserie, cea de birjar, n-ar exista pentru cei din guvern. Și ar fi frumos să primim și noi niște florini în plus la salariu.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 mai 2017 13:02
Citește mai mult despre: Posta Romana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult