După The Young Pope, The Two Popes şi The New Pope, Prima TV dă lovitura cu Trăsniţi la Vatican

Prima TV pregătește un nou proiect mamut care ne va ține cu ochii ațintiți pe micile ecrane încă 20 de ani de-acum încolo. Echipa de creativi condusă de Grig Chiroiu, care s-a făcut remarcată prin longevivul serial „Trăsniții”, a anunțat un nou spin-off al francizei, respectiv „Trăsniți la Vatican”.

Analiștii media s-au pronunțat deja că acest proiect nu este altceva decât o încercare de monetizare a trendurilor din industria cinematografică. „Așa cum în anii 90 era popular un episod din Bundy, și l-au făcut ăia la ProTV 7 ani încontinuu, așa era popular și un episod din MASH, ăla pe care-l știe toată lumea. Și episodul ăla avea o glumă, iar oamenii de la trăsniții au repetat gluma asta vreme de 20 de ani în miile de episoade făcute. E, așa și cu papii și cu serialul ăsta, o să vedeți 20 de ani gluma cu „a venit papa” urmată de râsete moderate”, a explicat analistul media Decebal Comănescu, care a scris și o carte pe tema asta.

Cât despre acțiunea din noul serial „Trăsniți la Vatican”, aceasta este o aventură inedită. Chemat să repare țevile la veceul papei, Mârlanu este numit papă din greșeală de câțiva cardinali beți care îl confundă cu un călugăr super-credincios de prin Peru, pentru că era cafeniu, stătea în genunchi în buda Papei și zicea de Dumnezei și Cristoși. După ce preia puterea la Vatican, Mârlanu își pune în funcții de conducere foștii complici, pe Gogoașă, Chiorete, Teo Diliman, Pupăză, Vamdame, Ema, toată gașca. Dar aceștia devin tot mai ahtiați de putere și încearcă să-l răstoarne pe Papa Mârlanu. „Va fi o schimbare de ton față de ce facem noi în mod obișnuit, acest serial va fi mult mai dramatic”, dă asigurări Grig Chiroiu.

Scris de Ef
14 ianuarie 2020 10:01
Citește mai mult despre: trasniti

Alte articole

Vezi mai mult