După un an cu Răduleasca, Felix Baumgartner va sări din nou de la 10.000 m, dar fără paraşută

L-a terminat, hoașca! Felix Baumgartner susține că vrea să-și ia zilele, pentru că nu mai suportă viața alături de babornița est-europeană, cum e cunoscută Mihaela Rădulescu prin Monaco și va sări iar dintr-un balon, dar fără parașută, ca să scape odată de răgetele și fandoselile de divă de parcare de tiriști ale Mihaelei.

”Eram beat când am cunoscut-o, mi s-a părut că arată acceptabil, probabil de la heliu, și mi-a propus să mergem la mine. A doua zi, când am găsit proteza ei în chiloți, am crezut că leșin. Ulterior am și leșinat de durere, pentru că proteza era lipită cu corega de părul pubian. Am rămas cu ea din milă, dar nu mai rezist, prefer să mă sinucid decât să-i mai văd încă o dată buzele cu care a frământat autobaze întregi”, a declarat Felix Baumgartner.

Prietenii acestuia spun că de când e cu Mihaela lui Felix a început să-i iasă herpes pe față, iar medicul lui de familie s-a speriat de șancrul pe care i l-a arătat: ”Era atât de mare că se vedea și la radiografie”. La fel de suspect e și că de când e cu Răduleasca Felix parcă nu mai are bani ca pe vremuri, sau că la ei acasă parcă e un azil, apartamentul fiind plin cu brâiele, burtierele și chiloții de babă pe care le poartă Mihaela.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 august 2015 00:08
Citește mai mult despre: Felix Baumgartner Mihaela Radulescu

Alte articole

Vezi mai mult