Un nou motiv de răcire a relațiilor dintre România și Ungaria. După ce țara ungurilor a anunțat că se retrage din competiția Eurovision pe motiv că este prea gay, România a dat un anunț similar, tot de retragere, dar pentru motive diametral opuse. Organizatorii români se plâng că Eurovisionul s-a stricat în ultimii ani și nu mai este așa de gay ca pe vremuri.

eurovision_romanesc_ghei.jpg

„Încă de la început România și-a asumat idealurile fundamentale care au stat la baza acestui concurs și a trimis cei mai gay oameni de pe aceste meleaguri în competiție. Ne-am închinat proiectul și ne-am îndreptat eforturile în desăvârșirea acestui deziderat de bun simț pentru a umili cultural americanii cu San Francisco-ul lor cu tot. Și ne trezim că în 2019 toată lumea a uitat de la ce am pornit. Vă uitați numai la vârfuri, la Dana Internațional sau Conchita Wurst dar, per ansamblu, numărul de gay sclipitori de la Eurovision a scăzut constant în ultimul an”, a declarat Ilie „Fluffy” Dragomirescu, coordonatorul Eurovision din cadrul TVR.

Pe de altă parte acesta nu a dorit să răspundă la întrebările presante ale presei, respectiv la motivele pentru care, deși e vorba de o chestie super-gay, delegația României la Eurovision l-a avut în componența ei în ultimii ani pe Alexandru Cumpănașu. „Domnul Alex a prezentat o diplomă cum că știe să cânte, legal trebuia să-l luăm cu noi. Nu am alte comentarii, se va deschide o anchetă”, a încheiat coordonatorul de festival.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 28.11.2019 17:11 Monden

National Cinematografic