Un nou motiv de răcire a relațiilor dintre România și Ungaria. După ce țara ungurilor a anunțat că se retrage din competiția Eurovision pe motiv că este prea gay, România a dat un anunț similar, tot de retragere, dar pentru motive diametral opuse. Organizatorii români se plâng că Eurovisionul s-a stricat în ultimii ani și nu mai este așa de gay ca pe vremuri.

eurovision_romanesc_ghei.jpg

„Încă de la început România și-a asumat idealurile fundamentale care au stat la baza acestui concurs și a trimis cei mai gay oameni de pe aceste meleaguri în competiție. Ne-am închinat proiectul și ne-am îndreptat eforturile în desăvârșirea acestui deziderat de bun simț pentru a umili cultural americanii cu San Francisco-ul lor cu tot. Și ne trezim că în 2019 toată lumea a uitat de la ce am pornit. Vă uitați numai la vârfuri, la Dana Internațional sau Conchita Wurst dar, per ansamblu, numărul de gay sclipitori de la Eurovision a scăzut constant în ultimul an”, a declarat Ilie „Fluffy” Dragomirescu, coordonatorul Eurovision din cadrul TVR.

Pe de altă parte acesta nu a dorit să răspundă la întrebările presante ale presei, respectiv la motivele pentru care, deși e vorba de o chestie super-gay, delegația României la Eurovision l-a avut în componența ei în ultimii ani pe Alexandru Cumpănașu. „Domnul Alex a prezentat o diplomă cum că știe să cânte, legal trebuia să-l luăm cu noi. Nu am alte comentarii, se va deschide o anchetă”, a încheiat coordonatorul de festival.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 28.11.2019 17:11 Monden

National Cinematografic