Deşi celebrele veste reflectorizante le fac foarte uşor de reperat în mulţime, echipajele RATB încă mai reuşesc, în zilele bune, să înhaţe câte un blatist! Din fericire pentru bucureştenii neplătitori de bilet, Primăria Capitalei a identificat deja o soluţie la această problemă gravă a transportului în comun.

control_ratb_sirena_girofar.jpg
Dacă se aprobă bugetul în acest sens, controlorii vor fi dotaţi cu şepci cu girofar şi o sirenă foarte puternică, pentru ca până şi cei care ascultă muzică în căşti să dea bir cu fugiţii când îi văd.

"Ştiu că poartă vestele alea, dar se mai întâmplă să te păcăleşti, multă lume poartă vestă. Nu e corect pentru noi, cetăţenii cinstiţi care nu cumpărăm bilet, să ne dăm jos din tramvai convinşi că vine controlul şi pe urmă să ne dăm seama că era doar Ion Cristoiu", spune Mario Cârlig, cetăţean cinstit din sectorul 4. "Dacă le pune doamna Firea girofar, e altă viaţă, boss!"

În cadrul probelor noului sistem de avertizare vizual şi sonor, un autobuz al liniei 102 s-a golit total când pasagerii au auzit sirena controlorului aflat la o distanţă de jumătate de kilometru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 22.09.2017 15:08 Monden

National Cinematografic