După uniformele albastre, controlorii RATB vor fi dotaţi şi cu sirenă şi girofar, ca să nu mai prindă chiar pe nimeni

Deşi celebrele veste reflectorizante le fac foarte uşor de reperat în mulţime, echipajele RATB încă mai reuşesc, în zilele bune, să înhaţe câte un blatist! Din fericire pentru bucureştenii neplătitori de bilet, Primăria Capitalei a identificat deja o soluţie la această problemă gravă a transportului în comun.

Dacă se aprobă bugetul în acest sens, controlorii vor fi dotaţi cu şepci cu girofar şi o sirenă foarte puternică, pentru ca până şi cei care ascultă muzică în căşti să dea bir cu fugiţii când îi văd.

„Ştiu că poartă vestele alea, dar se mai întâmplă să te păcăleşti, multă lume poartă vestă. Nu e corect pentru noi, cetăţenii cinstiţi care nu cumpărăm bilet, să ne dăm jos din tramvai convinşi că vine controlul şi pe urmă să ne dăm seama că era doar Ion Cristoiu”, spune Mario Cârlig, cetăţean cinstit din sectorul 4. „Dacă le pune doamna Firea girofar, e altă viaţă, boss!”

În cadrul probelor noului sistem de avertizare vizual şi sonor, un autobuz al liniei 102 s-a golit total când pasagerii au auzit sirena controlorului aflat la o distanţă de jumătate de kilometru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 septembrie 2017 13:08
Citește mai mult despre: controlori girofar RATB sirena

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult