După Valentina Pelinel, și Rihanna susține că este însărcinată cu Cristi Borcea

De ieri seară lumea show-bizului a intrat cu adevărat în stare de șoc, după ce agentul Rihannei a dezvăluit la Capatos, în exclusivitate, că starleta este însarcinată cu fostul acționar dinamovist. “Gândurile Rihannei se îndreaptă acum doar către familia pe care spera că și-o va întemeia alături de Cristi. Fac un apel la Alina și Valentina, să nu se mai pună în calea fericirii lor”, a implorat Michael J. Cox.

Surse din lumea mondenă afirmă că totul a început când renumele lui Borcea a trecut oceanul, acesta fiind considerat în SUA un apostol al fertilității. “S-a auzit că la un an după ce a venit Cristi, în jurul penitenciarului rata natalității a bătut recordul mondial. Așa că Rihanna a luat imediat primul avion și, cu ceva relații, a sărit peste coada de așteptare, pentru că la Cristi e mai ocupat ca la saloanele de nunți. S-a deghizat în arbitru și asta l-a înnebunit pe Cristi, a cerut-o imediat de soție”, a explicat gardianul care se ocupă de agenda cu întâlniri a lui Borcea.

Scandalul pune însă pe jar mai multe vedete autohtone, care își văd tot programul dat peste cap. “În ianuarie erau programate mai multe scandaluri, despărțiri, amenințări, iar toate acestea trebuie mutate în primăvară, că nu s-ar mai uita nimeni la ele”, a oftat Măruță.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 ianuarie 2016 15:26
Citește mai mult despre: cristi borcea puscarie Rihanna sarcina sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult