După vestea că Orban a avut amantă, Forța Dreptei a depășit PNL în sondaje

Știrea că Ludovic Orban a avut o amantă a schimbat radical peisajul politic din România. Efectele s-au văzut încă din momentul în care scrisoarea amantei sale a devenit virală pe internet, iar alegătorii de dreapta s-au reorientat spre masculul dominant al politicii românești, Ludovic Orban, cel care emană virilitate și l-ar face inclusiv pe Borcea să lase ochii în jos.

”Acest bărbat politic a făcut o tânără să scrie o scrisoare de 15 pagini, în care îl imploră să se întoarcă la el și să nu o lipsească de atracția lui de nestăvilit. Asta îl face pe Orban un învingător”, explică Decebal Popescu, consultant politic.

”Nici nu știam cum se numește partidul său, dar de azi înainte eu nu voi vota altceva. Forța Dreptei înseamnă pentru mine un lider puternic, șarmant, un bărbat atrăgător, care face femeile să-i cadă la picioare. Acest bărbat se pare că este chiar Ludovic Orban, cu toate că inițial eu credeam că e un papagal care umblă în bermude”, spune Marian Coltea, alegător de dreapta.

În acest moment PNL s-a dus de tot în cap în sondaje. Dacă duminică ar fi alegeri, probabil Ludovic Orban și-ar scoate amanta pe undeva după scrutin, iar Forța Dreptei ar depăși inclusiv PSD-ul și Ludovic Orban ar putea forma singură guvernul, demonstrând încă o dată Forța Dreptei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 ianuarie 2023 14:35
Citește mai mult despre: amantă orban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult