Dureros! Patriarhul Daniel şi-a rupt dinţii în tortul de aur de ziua lui

Aniversare cu bucluc pentru Patriarhul Daniel. Cunoscându-i obsesia pentru aur și bani, mitropoliții pupincuriști invitați la ziua lui i-au adus în dar un tort din aur, ca să-l surprindă. Din păcate însă Daniel a mușcat dintr-o felie de aur și și-a spart câțiva dinți, devenind pentru o clipă la fel ca săracii pe care îi păstorește: știrb și cu lacrimi în ochi din cauza unor popi plini de aur.

Se pare că din cauza zgârceniei mitropoliții au folosit aur de 14 carate, care e mai dur decât cel de 24 de carate, cu care e obișnuit patriarhul. ”Dacă ar fi adus aur pur, așa cum îi place Sfinției Sale, dinții ar fi intrat în el, nu se întâmpla nenorocirea”, spune purtătorul de cuvânt BOR. Nota de plată la dentist, considerabilă, a fost deja trimisă la Ministerul de Finanțe și s-a solicitat plată urgentă, pentru că Biserica nu are fonduri, e săracă și ajută mulți nevoiași.

Furios pentru ce-a pățit, patriarhul le-a confiscat mitropoliților toate crucile cu pietre prețioase și hainele cu fir de aur, dându-i afară doar în anterie. ”Ne-am simți goi, nu vom îndura ușor așa umilință. Am umblat pe stradă în haine normale, ca săracii”, au declarat indignați mitropoliții.

Scris de Ionut
22 iulie 2021 23:07
Citește mai mult despre: aur dinți Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult