E bună și lentoarea la ceva! Sânii ardelencelor se lasă mult mai târziu

Deși subiect de glume pentru că sunt lenți, ardelenii n-au niciun motiv să se supere. Dimpotrivă. Datorită lentorii din regiune ei se pot bucura acasă, dar și pe stradă, de priveliști infinit mai plăcute decât românii din restul țării. Asta pentru că ardelencelor li se lasă sânii, în medie, cu 12 ani mai târziu.

”La vârsta la care pițipoancelor din București le ajung sânii la buric, ai ardelencelor sunt încă în momentul de maximă fermitate”, explică reputatul antropolog Decebal Popescu. ”E adevărat, însă, și că sânii ardelencelor încep să crească mult mai târziu, abia pe la 30 de ani. Deci dacă vedeți ardeleancă sub 30 de ani cu sâni dezvoltați, să știți că alea sunt silicoane, de fapt.”

În practică, însă, ardelenii nu sunt chiar atât de norocoși pe cât s-ar crede. ”Faptul că au aceste priveliști nu înseamnă și că se pot bucura întotdeauna de ele”, atrage atenția antropologul. ”Degeaba îi apare ardeleanului o tipă cu sânii fermi în față, că până ridică el privirea tipa a plecat de mult și în loc de sâni vede un stâlp sau un gard.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 octombrie 2020 17:46
Citește mai mult despre: ardelean

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult