Atenţie unde vă trimiteţi copiii în vacanţă! Vlăduţ Popescu, un puşti de clasa a III-a din Bucureşti, susţine că nu şi-a făcut tema de vacanţă din cauza lui George Soros - după ce şi-a petrecut vara la bunici, într-un sat din Teleorman.

sorostema.jpg
Părinţii bănuiesc că de vină nu ar fi chiar Soros, ci expunerea îndelungă şi repetată la Antena 3 şi RTV. "I-au dat idei puştiului, avea oricum o imaginaţie foarte bogată. Acum susţine că Soros i-a dat 30 de lei câinelui să-i mănânce tema, dar şi că ambasadorul Americii i-ar fi dat peste mână de câte ori încerca să facă exerciţii la mate", mărturiseşte Decebal, tatăl lui Vlăduţ.

Pentru că a venit de la bunici cu tema nefăcută, Vlăduţ a fost trimis în camera lui, însă există surse care susţin că puştiul redactează chiar în acest moment o ordonanţă care îl va elibera.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Sunday, 03.09.2017 15:40 Monden

National Cinematografic