Atenţie unde vă trimiteţi copiii în vacanţă! Vlăduţ Popescu, un puşti de clasa a III-a din Bucureşti, susţine că nu şi-a făcut tema de vacanţă din cauza lui George Soros - după ce şi-a petrecut vara la bunici, într-un sat din Teleorman.

sorostema.jpg
Părinţii bănuiesc că de vină nu ar fi chiar Soros, ci expunerea îndelungă şi repetată la Antena 3 şi RTV. "I-au dat idei puştiului, avea oricum o imaginaţie foarte bogată. Acum susţine că Soros i-a dat 30 de lei câinelui să-i mănânce tema, dar şi că ambasadorul Americii i-ar fi dat peste mână de câte ori încerca să facă exerciţii la mate", mărturiseşte Decebal, tatăl lui Vlăduţ.

Pentru că a venit de la bunici cu tema nefăcută, Vlăduţ a fost trimis în camera lui, însă există surse care susţin că puştiul redactează chiar în acest moment o ordonanţă care îl va elibera.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Sunday, 03.09.2017 13:40 Monden

National Cinematografic