E mai grav decât credeam! Andreea Esca nu are Covid, a mâncat-o Mihai Dedu

Nu mai credeți toate știrile false! Vedeta ProTV Andreea Esca nu este internată cu Covid la Matei Balș, ci a fost atacată și mâncată de namila ei de coleg, Mihai Dedu, care a urmărit-o pe coridor, hămesit. Bestia de 2 metri aproape a înghițit-o pe Andreea Esca, pe care au salvat-o niște colegi după ce i-au pompat stomacul monstrului din ProTV, cum e numit Dedu.

Nu e prima oară când un angajat al trustului este înghițit de Mihai Dedu, și asta explică și problemele de sănătate ale lui Busu, pe care Dedu l-ar fi mușcat de multe ori, dar Busu era prea ațos. ”Lui Neti Sandu i-a molfăit peruca. Nu putem să-l dăm afară, că ne mănâncă”, spune o sursă anonimă din ProTV.

O altă știre falsă este aceea că jurnaliștii din ProTV ar fi primit interdicție să scrie că Andreea Esca ar avea Covid. Din nou, e vorba tot de Mihai Dedu, care i-ar mânca pe cei din ProTV dacă ar veni la birou, indiferent ce ar scrie. ProTV neagă orice mușamalizare și susține că dacă ar exista angajați cu Covid l-ar pune pe Mihai Dedu să-i mănânce, ca să nu se extindă epidemia în trust.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 iulie 2020 09:07
Citește mai mult despre: Esca

Alte articole

Vezi mai mult