Uită declaraţiile prin care face apologia violului! Prodecanul facultăţii de Teologie e mult mai odios decât vă imaginaţi. El a fost surprins fredonând Smiley în timp ce făcea duş, iar în Mercedesul primit de la Patriarhie are doar 5Gang şi le ştie şi versurile, potrivit unor martori.prodecan_fan_smiley.jpg

El le-ar fi declarat unor apropiaţi că Şelly e mult mai mişto decât Isus Cristos şi că Fecioara Maria ar fi trebuit să facă un prunc cu Connect-R, nu cu Dumnezeu. Prodecanului i se cere imperios demisia, pentru că ar fi spus la un curs că Huawei e mai mişto decât iPhone şi că cidrul e o băutură bună, dar şi că cei care se joacă cu kendama sunt normali.

"Mi-e silă că un astfel de monstru e plătit din bani publici! Un astfel de om educă tineri în ţara asta? Să le spui unor minţi atât de plăpânde că 5Gang e trupă ok? E strigător la cer!", ar fi declarat Graţiela, corporatistă, mamă de adolescent.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 24.07.2019 17:54 Monden

National Cinematografic