Sătulă de supoziţiile privind un scandal sexual, Academia Suedeză a anunţat în sfârşit motivul oficial pentru care anul acesta nu va acorda niciun Nobel pentru literatură! După cum bănuiau câţiva specialişti, prestigiosul titlu rămâne acasă în 2018 deoarece singurul nominalizat a fost scriitorul român Mircea Cărtărescu.

mircea_cartarescu_trist copy.jpg

"Ultima oară şi-a pus nas fals şi ochelari şi s-a înscris ca Circea Mărtărescu, cu cartea Selenoid. E şmecher golanul, dar nu ne face pe noi cu una, cu două. Problema e că îi cam alungă pe ceilalţi concurenţi cu giumbuşlucurile astea", a declarat Gustaf Bohuskaka, responsabilul pentru nominalizări.

"Noi am scos încă din 2014 formularul de înscriere de pe site, dar afurisitul Cărtărescu probabil îl salvase la el pe hard", s-a scuzat şeful departamentului IT, Sony Ericsson.

"Cel mai câştigat în toată chestiunea asta o să fie laureatul din 2019, că va primi două premii", a adăugat un reprezentant al Casei Regale suedeze.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 31.07.2018 13:10 Monden

National Cinematografic