E oficial! Coloana sonoră de la Benny Hill va fi obligatorie din 2015 pe toate şantierele româneşti

Deşi prevederile ei au stârnit controverse, “Legea Dorel” a fost adoptată de Senat şi va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2015! Potrivit noului act normativ, muzica din sketchurile lui Benny Hill va fi difuzată în mod obligatoriu pe şantierele româneşti, cu scopul de a da un aer mai vesel incompetenţei muncitorilor.

“E foarte simplu. Una e să treci pe lângă un şantier şi să vezi doi muncitori beţi încercând să descolăcească un cablu, şi alta e să-i vezi cu muzică de Benny Hill în fundal”, a explicat Mişu Popa, iniţiatorul deja celebrei “Legi nr. 16 pentru cosmetizarea umoristică a incompetenţei”.

Pe lângă coloana sonoră din Benny Hill, şantierele româneşti vor fi obligate să îndeplinească şi alte norme foarte hazlii pentru a transforma accidentele de muncă în comedie pură, à la Stan şi Bran. “Ciocanele şi târnăcoapele, de exemplu, trebuie să chiţăie când îţi dai cu ele în cap, iar ochelarii de sudură vor avea nas din cauciuc şi mustăţi”, a adăugat un specialist în construcţii.

În plus, la intrarea în fiecare şantier va fi amplasată o gheretă cu floricele şi răcoritoare, pentru publicul care vine să asiste la celebrele giumbuşlucuri ale meseriaşilor români.

Scris de Vasile
11 iunie 2014 14:06

Alte articole

Vezi mai mult