E oficial, Crăciunul s-a anulat! Camionul Coca-Cola e blocat în Anglia

Sărbătorile vin… sărbătorile vin… de fapt, sărbătorile nu mai vin. De parcă 2020 nu era deja un an plin de evenimente nefaste, problemele din vămile din UK au dus și la anularea Crăciunului. Asta pentru că spiritul Crăciunului, celebrul camion Coca-Cola este blocat în vamă și efectiv nu are cum ajunge în Europa.

„Decât un Crăciun anost, fără camionul Coca-Cola, mai bine nu ținem niciun Crăciun“, au anunțat oficialii europeni. „Mai degrabă se poate un Crăciun fără renii lui Moș Crăciun decât unul fără camionul Coco-Cola. Nu ne putem bate joc de acestă sărbătoare și s-o ținem doar cu brazi, luminițe și sănii trase de reni. Spiritul Crăciunului e în camion și doar în camion!”

Deși englezii sperau ca măcar ei să aibă Crăciun, dacă tot e camionul Coca-Cola la ei în țară, acest lucru nu se va întâmpla. Camionul este blocat între mii de alte camioane și tiruri și efectiv e imposibil să se mai miște de acolo. Plus că, oricum, Moșul a luat Brexitul în serios și nu vrea să mai aibă de-a face cu britanicii sub nicio formă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 decembrie 2020 14:30
Citește mai mult despre: coca-cola Craciun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult