Veşti bune pentru fanii serialelor! Într-un comunicat recent, conducerea Netflix a confirmat că se lucrează intens la sezonul 4 din "Narcos", dezvăluind în acelaşi timp câteva detalii picante despre acţiunea acestuia.

"Următorul sezon din Narcos o urmăreşte pe tanti Coca, şefa celebrei reţele a pătrunjelului din Berceni, de la umilele începuturi ca simplă babă la gura de metrou Brâncoveanu până la apogeul şi decăderea imperiului său de verdeţuri", a declarat Jefferson Marlboro, directorul Netflix Sector 4.

narcos_cu_babe.jpg
"În 2013, cartelul din Berceni trafica 75% din pătrunjelul şi leuşteanul lumii. La un moment dat, doar elasticele pentru pătrunjel o costau pe tanti Coca 1500 de lei pe zi, maică!", a povestit tanti Gica, una din cele mai temute locotenente a lui tanti Coca, care şi-a ispăşit pedeapsa şi acum le oferă sfaturi valoroase producătorilor serialului.

"Părerile sunt împărţite şi astăzi - unii spun că lupta Poliţiei Locale şi a ANAF cu cartelul lui tanti Coca a fost doar un front pentru promovarea intereselor marilor corporaţii de pătrunjel uscat, la plic", a adăugat Octavian Nicu, istoric al cartierului Berceni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 23.10.2018 14:43 Monden

National Cinematografic