E oficial! Următorul sezon din Narcos va fi despre o babă şi reţeaua ei de pătrunjel

Veşti bune pentru fanii serialelor! Într-un comunicat recent, conducerea Netflix a confirmat că se lucrează intens la sezonul 4 din „Narcos”, dezvăluind în acelaşi timp câteva detalii picante despre acţiunea acestuia.

„Următorul sezon din Narcos o urmăreşte pe tanti Coca, şefa celebrei reţele a pătrunjelului din Berceni, de la umilele începuturi ca simplă babă la gura de metrou Brâncoveanu până la apogeul şi decăderea imperiului său de verdeţuri”, a declarat Jefferson Marlboro, directorul Netflix Sector 4.

„În 2013, cartelul din Berceni trafica 75% din pătrunjelul şi leuşteanul lumii. La un moment dat, doar elasticele pentru pătrunjel o costau pe tanti Coca 1500 de lei pe zi, maică!”, a povestit tanti Gica, una din cele mai temute locotenente a lui tanti Coca, care şi-a ispăşit pedeapsa şi acum le oferă sfaturi valoroase producătorilor serialului.

„Părerile sunt împărţite şi astăzi – unii spun că lupta Poliţiei Locale şi a ANAF cu cartelul lui tanti Coca a fost doar un front pentru promovarea intereselor marilor corporaţii de pătrunjel uscat, la plic”, a adăugat Octavian Nicu, istoric al cartierului Berceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 octombrie 2018 12:43
Citește mai mult despre: ANAF narcos patrunjel politia locala traficanti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult