Încă un sfârşit de săptămână călduros, încă un val de defecţiuni suspecte! În această dimineaţă, service-urile BMW au fost luate cu asalt de zeci de şoferi care semnalau o problemă de obicei rară, înfundarea motorului cu guvizi.

bmwuriinmare.jpg
"Algele şi hamsiile ies imediat pe partea cealaltă, dar guvizii sunt mult mai corpolenţi, rămân blocaţi în motor cât ai zice peşte. Şi un singur guvid aspirat poate afecta funcţionarea maşinii, dar mai nou vin unii cu bancuri întregi, zici că au intrat cu ele în mare, nu alta. Cine a mai auzit aşa ceva? Chiar nu-mi explic fenomenul", spune Costinel, mecanic auto.

Reprezentanţii companiei bavareze spun că în ţara lor de origine, problema cu guvizii de sub capotă e complet necunoscută, în motoarele nemţilor găsindu-se "maximum un păstrăv răzleţ", dar iau în calcul rechemarea maşinilor în fabrică pentru montarea unei plase anti-guvizi, sau a unei friteuze pentru amatorii de peşte prăjit.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 05.05.2018 11:40 Monden

National Cinematografic