E oficial vară! Zeci de BMW-uri, în service cu guvizi la motor

Încă un sfârşit de săptămână călduros, încă un val de defecţiuni suspecte! În această dimineaţă, service-urile BMW au fost luate cu asalt de zeci de şoferi care semnalau o problemă de obicei rară, înfundarea motorului cu guvizi.

„Algele şi hamsiile ies imediat pe partea cealaltă, dar guvizii sunt mult mai corpolenţi, rămân blocaţi în motor cât ai zice peşte. Şi un singur guvid aspirat poate afecta funcţionarea maşinii, dar mai nou vin unii cu bancuri întregi, zici că au intrat cu ele în mare, nu alta. Cine a mai auzit aşa ceva? Chiar nu-mi explic fenomenul”, spune Costinel, mecanic auto.

Reprezentanţii companiei bavareze spun că în ţara lor de origine, problema cu guvizii de sub capotă e complet necunoscută, în motoarele nemţilor găsindu-se „maximum un păstrăv răzleţ”, dar iau în calcul rechemarea maşinilor în fabrică pentru montarea unei plase anti-guvizi, sau a unei friteuze pentru amatorii de peşte prăjit.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 mai 2018 09:05

Alte articole

Vezi mai mult