E Paşte şi pentru ei. Veganii ciocnesc ridichi roşii şi mănâncă drob de rucola cu quinoa

Și ei sunt oameni! În aceste zile veganii serbează și ei Paștele, dacă putem numi serbat tristețea aia cu legume și fructe. Ei ciocnesc ridichi roșii și pun pe masă deprimantul drob de quinoa și rucola, în care mai bagă uneori și bulgur, sau tofu, ca să-i mai dea un pic de gust. La desert, în loc de pască mănâncă smoothies de sfeclă furajeră, ca păgânii.

Atunci când ciocnesc, veganul care ține ridichea de deasupra spune formula ”Sunt vegan!” și cel care ține ridichea de dedesubt spune ”Adevărat! Și eu sunt vegan!”, apoi ciocnesc până se rupe codița unei ridichi. Câștigătorul mănâncă ambele ridichi și apoi ciocnitul continuă.

Urmează felurile tradiționale de Paște ale veganilor: friptura de morcovi la cuptor și grătarul de dovlecei, care te fac să-ți dorești ca Isus să nu mai învie niciodată și să ajungi în iad. De la abuzurile de legume, veganii ajung uneori la spital, de unde sunt dați afară pentru că le spun tuturor că sunt vegani și că acceptă doar antibiotice eco, din scoarță de copac.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 mai 2016 02:05
Citește mai mult despre: Paste vegani

Alte articole

Vezi mai mult