Vreme execrabilă şi în capitala Rusiei, unde poleiul a făcut 25 de victime. Coincidenţa face ca toţi cei decedaţi să fie jurnalişti. Aceştia au alunecat pe gheaţă chiar când trecea o dubă neagră pe lângă ei. Unii au căzut de mai multe ori, lovindu-se repetat cu capul de o rangă, probabil uitată neglijent de cineva de pe-acolo.putin-zambet perfid.jpg

O altă mare coincidenţă este că toţi cei 25 de jurnalişti scriseseră despre Vladimir Putin la modul negativ. Unul din ei chiar publicase un articol în care spunea că Putin nu ar avea de fapt 95 la bicepşi şi că pectoralii lui sunt falşi. Respectivul a alunecat pe polei şi a nimerit în raza unui pasionat de tir sportiv, care i-a tras două gloanţe în cap, în mod regretabil.

Rudele jurnaliştilor au fost preluate de autorităţi şi conduse într-un loc sigur, unde să nu fie expuse la pericolul poleiului: “N-am vrea să păţească ceva”, a spus Putin. Tot din cauza poleiului, un avion plin cu ziarişti a derapat şi a lovit un depozit de materiale radioactive şi au fost eutanasiaţi, ca să nu iradieze şi pe alţii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 25.01.2019 20:32 Monden

National Cinematografic