20.000 de chelneri, picoli şi spălători de vase ar putea lua drumul Germaniei în urma unui acord între guverne. Potrivit unor surse oficiale, nemţii sunt hotărâţi să deschidă terasele înaintea tuturor celorlalte state, însă duc lipsă de mână de lucru.

terasanemti.jpg
"Ce om nu vrea să stea la terasă, la o halbă de bere rece? Din păcate, nu foarte mulţi nemţi sunt dispuşi să şi umple halba aia, şi dacă tot ne trimiteţi oameni la sparanghel, poate găsiţi şi câţiva ospătari. În fond, la voi e vara mai lungă, puteţi să-i luaţi înapoi prin septembrie", a declarat cancelarul Angela Merkel, sorbind cu poftă dintr-o bere rece pe terasa privată a palatului Arschrotz.

"Germania are nevoie de chelneri şi de tinichigii, hăhă", a adăugat un apropiat al cancelarului german, privind cu jind la halba de bere.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 30.04.2020 10:32 Monden

National Cinematografic