E şi mai bogat! Medicii i-au găsit lui Ţiriac un lingou de aur de 2 kg în colon

Un apropiat al lui Ion Țiriac a declarat vineri seara, la un post de televiziune, că medicii au găsit în organismul miliardarului „un lingou de 2 kilograme” și că, în ciuda dureriloe pe care le-a avut, acesta a preferat să se trateze în străinătate, cu gândul la „ce spune lumea de ăsta, e sărac să se opereze la Fundeni”.

În decembrie a avut o intervenție chirugicală de urgență, în februarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit acest lingou. Ne-a deranjat pe toți vestea, numai pe el nu, pentru că face parte din categoria oamenilor puternici, cu credință în Dumnezeu”, a declarat sursa citată.

Ion Țiriac a revenit cu declarații referitoare la acest incident, subliniid că este o persoană foarte atentă cu alimentația și modul în care mănâncă, excluzând astfel posibilitatea să fi înghițit acest lingou fără să-și dea seama. „Su sunt o persoană foarte precaută, m-am consultat cu mai mulți specialiști și nu exclud posibilitatea ca o mână criminală să-mi fi pus lingoul acolo, fără să știe că locul lor este în seiful meu din Elveția, lângă hârtiile cu conturile din Panama”, a explicat Țiriac.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 mai 2019 13:21
Citește mai mult despre: tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult